2de campingdag
Door: Irma Kion
Blijf op de hoogte en volg Nigila
06 Juli 2019 | Frankrijk, Saint-Aubin-sur-Mer
Esther gefeliciteerd met je verjaardag!
We doen rustig aan. Het is immers een campingdag. Dus rustig opstaan, ontbijten en afwassen.
Ik heb de nachtvlinderval aangezet gisteren avond. Dus ik heb de nachtvlinderval geleegd terwijl Timo de fietsen even controleert en repareert. Als Timo daar mee klaar is, ben ik bijna klaar met mijn nachtvlinders. Nigila zit een boek te lezen. Dus alles op ons gemakkie.
Voor de lunch warmen we knakkies op en Timo gaat daarna met zijn camera naar de pier Luc-sur-Mer is gefietst om daar de pier te fotograferen. Nigila en ik doen de afwas en gaan even lekker zwemmen. Van de week was het best koud, maar nu valt het best wel mee. De langzame glijbaan slaan we maar over, daar is geen aardigheid aan. Wel gaan we nog eens van de drielingglijbaan af.
We druipen even uit in de voortent, waar het weer 33 graden is. Dan komt Timo thuis, wij kleden ons om en gaan nog even op pad voor ons Harry Potterspelletje op de telefoon. Timo kookt het eten. Vlinderpasta met geruld gehakt en tomatensaus.
Na het eten nog even het blokken spel en zet mijn nachtvlinders even in de juiste mapjes.
Voor we het weten is er weer een dag voorbij. We gaan rond half 11 naar bed. Mijn rug begint te protesteren. Teveel gesprongen in het zwembad vrees ik. Met medicatie en mijn warmterugkussen lukt het met uiteindelijk toch om in slaap te vallen. Hopelijk zet het niet door…