Terug naar huis
Door: Irma Kion
Blijf op de hoogte en volg Nigila
06 Augustus 2019 | Frankrijk, Saint-Quentin-en-Tourmont
De wekker gaat om 7 uur, de vakantie is echt voorbij. De meiden halen het brood aan de ingang van de camping.
We genieten van het heerlijke verse brood in de caravan. Het grappige was dat Quinty gisteren echt zoiets had van, waar moeten we morgen nu eten. Juist binnen dus. Gewoon in de caravan.
Na het eten zetten we alles weer vast en stevig op zijn plek voordat we hem van zijn poten afhalen, de mover er op zetten en hem aan de auto koppelen.
We kijken nog even om of we niets vergeten zijn en rijden naar de receptie. Even de slagboom"sleutel" inleveren, afrekenen en natuurlijk dag zeggen. Het grappige is dat de Patron echt een "klik" heeft met Timo. Die vindt hij geweldig en als hij hem tegen komt op de camping krijgt hij altijd een hand. Nu bij het afscheid kreeg hij zelfs een "hug" en een paar klappen op zijn rug.
De meiden kregen een liniaal en allemaal kregen wij pennen. Ik hoop dat het ze nog lang de camping blijven doen. Ik gok dat wij hier af en toe terug blijven komen. Ik ga vroeg kijken naar de lange weekenden en hoop dat we volgend jaar daar nog eens kunnen komen... al is het maar voor een dag of 4... lekker dichtbij en toch in een hele andere omgeving. Heerlijk.
Rond een uur of 9 vertrokken we en om een uur of half 2 waren we thuis. Eerst even lunchen, dan de caravan gedeeltelijk uitpakken... Op naar de volgende keer maar weer zou ik zeggen...