Zaterdag 13 oktober 2012 regen, regen en rege
Door: Irma
Blijf op de hoogte en volg Nigila
13 Oktober 2012 | Nederland, Hulst
Timo, die galante man, haalde in de gietende regen de baquette en smullen maar van het verse stokbrood.
Uhhh, wat voelde ik daar? Ik word toch niet gek? Nee, mijn halve hand is toch echt nat van een grote druppel… Nee hè, jawel, de camper lekt op twee plaatsen. Vlak boven ons bij de tafel en in één van de kastjes, balen, balen, balen. Het regent ook niet gewoon, het hoost en komt met bakken uit de hemel. Volgens de Tomtom blijft het dat voorlopig ook nog wel doen en de rest van de dagen vermoedelijk ook. Dat maakt het dubbel jammer dat we niet kunnen zwemmen, want dat had een mooie afleiding geweest.
We hebben nooit regen met de vakantie en in het begin van het jaar toen wij hier 2x waren regende het ook al regelmatig… zou het aan de camping liggen? In de buurt is ook een camping (even duur) waar wel een verwarmd zwembad is dat tot 31 oktober geopend is, dus wie weet verhuizen we daar nog wel naar toe. Voor nu moeten we ons even anders gaan vermaken. Nigila heeft eerst met haar huisje gespeeld en wilt nu een spelletje doen. Dus jongens, jullie horen nog wel hoe deze dag is afgelopen, daar we nog niets hebben gevonden wat we nu eens binnen kunnen gaan doen :-) in de omgeving…
Timo wilde de camper scheef zetten naar de andere kant, zodat het water niet op de lekplek zou blijven staan. Een half uur geprobeerd, maar helaas, we stonden weer vast. Dus de patron heeft ons eruit getrokken en we staan nu naast het gesloten zwembad. We zouden vanmiddag naar Crotoy vertrekken waar een zwembad zou moeten zijn, ware het niet dat Timo hoofdpijn kreeg en naar bed is gegaan. Tjonge jonge wat een slecht weer is het zeg, dit is ook wel puur slecht hoor. Nou ja, de verwarming aan, een DVD-tje erin, warme chocomelk met slagroom en duimen maar dat het de komende dagen een stuk beter gaat worden :-).
We hebben toch nog een half uurtje de zon gezien en droog gehad. Timo was door de medicijnen zover op de been dat hij nog even zijn camera heeft gepakt en naar buiten is gegaan, totdat de regen zijn spel kwamen bederven. Er is zoveel regen gevallen, van het afgelopen maand in NL volgens mij. Het tikt hard op het dak en ik zou af en toe het volume wel wat zachter willen zetten. Zo erg hebben wij het in de camper nog niet meegemaakt. We maken shoarma met pitabroodjes en daar het even droog is, lopen we nog een klein rondje over de camping, maar jawel, na een kwartier vluchten we weer naar binnen. Dan maar warme chocomel met slagroom en straks….. straks gaan we dromen van de zon…:-).
13 Oktober 2012 - 21:44
Sylvia:
Wat vervelend voor jullie dat het zo regend. Ik weet hoe irritant het klinkt na een tijdje, dan denk je echt, tsss hooo maar!!! Of je denkt: nu kan het echt niet harder, maar jawel.
Hopelijk gauw wat droger weer.
Groetjes van Sylvia. -
13 Oktober 2012 - 21:54
Irma:
Op dit moment tikt het gelukkig maar zachtjes (zou ik wel bij in kunnen slapen :->). Hopelijk zijn dat de laatste druppels vd vakantie :-).
14 Oktober 2012 - 00:24
Katten Oppas:
Jullie maar klagen hier zitten we met een verlate nazomer 26 graden die één week gaat aanhouden :)
greetz -
14 Oktober 2012 - 10:07
Bertus:
nou nou zeg, hoeveel pech kan je hebben, ik hoop voor jullie op snel beter weer en hopelijk niet teveel schade aan jullie mobil home, hier is het rustig, gisteren veel regen, vanochtend ook nog maar nu is er zonneschijn, maar goed ook moet naar de zeedijk vanmiddag
hopende op beter weer groetjes vanuit klooster en tot horens