Tarzan.....
Door: Irma en TJ
Blijf op de hoogte en volg Nigila
30 Oktober 2011 | Nederland, Amsterdam
Het is nu 12:16 uur en ik hoor ze terugkomen. Ik ben benieuwd naar haar verhalen. Ik hoor haar al roepen:”Nee, Tarzan, Nee!! Ze gaat in ieder geval alvast de hooi emmer pakken en voor water zorgen, dus zorgzaam is ze wel :). Jullie horen nog wel hoe het vandaag verder af gaat lopen. We hebben vanmiddag een wedstrijd en we zouden vanavond met z’n allen gaan zwemmen, want die Bingo avond van van de week vond Nigila helemaal niets, dus daar gaan we vanavond dan ook maar niet naar toe :).
Na het eten heeft Timo Nigila geholpen om haar en het paardje te versieren, terwijl ik nog even op bed blijf liggen. Hij heeft netjes staartjes gevlochten, oké vergeten er serpentines in te vlechten, maar het was toch knap dat hij kon vlechten, dat wist ik nog niet :). Verder was hij zo creatief om een legging om haar cap te winden, waardoor Nigila een witte cap had met serpentines. Om 15:00 uur begon de wedstrijd van de miss verkiezingen. We vonden zelf uiteraard dat Nigila wel bij de top behoorde. Ze had de vlinderjurk aan die oma Kip voor carnaval gemaakt had. Er deden ruim 100 kinderen mee met de verkiezingen. Nigila werd na een paar keer rond te hebben gereden voor de jury, uitgekozen tot de laatste tien kinderen. Ze werd gedeeltelijk 4de (met de andere 7 die ook niet tot de eerste drie behoorden). Ze ontving hiervoor een vaantje en een rozet voor het paardje. Dus gaat madame naar huis met twee (dezelfde) medailles omdat ze zo goed haar best gedaan had bij de rijles, een vaantje en een rozet, toch niet slecht voor een eerste keer paardrijden lijkt ons :).
Na deze wedstrijd ben ik weer terug in bed gedoken en in slaap gevallen. Ik ben momenteel echt gammel, er blijft niets in. Timo heeft ook besloten dat we morgen terug naar huis vertrekken. We gaan dus helaas niet naar Duitsland. Hopelijk knap ik snel op, want ik baal vreselijk dat ik iedereen hier in de steek laat. Na het eten is Timo met Nigila naar het zwembad vertrokken. Ze lagen met vier man in het zwembad, dus redelijk stilletjes. Het was vanavond ook een uittocht van auto’s, we vermoeden dat de mensen waarvan de kinderen morgen weer naar school moeten reeds vertrokken waren.
Nigila kreeg van mij nog een ijsje omdat ze vierde was geworden en zo haar best had gedaan. Het is ondertussen 20:31 uur, dus even wachten tot haar haartjes een beetje droog zijn en dan gaat ze slapen. Vanavond heb ik al een beetje ingepakt. Morgen gaan we vragen of we de camper toch iets dichter bij het huisje mogen halen zodat we niet zo ver hoeven te lopen met de spullen.
Vanavond hoop ik iets meer slaap te krijgen dan de afgelopen nacht(en), zodat Timo ook gewoon door kan slapen.